Frissítések a kriptovalutákról és a Bitcoin nemzetközi elfogadásáról

0x kriptobefektetés

Tartalom

  A stratégiai finanszírozás új köre segíteni fogja a DAO-t termékének és csapatának bővítésében.

  kriptovaluta befektetés hogyan keressen ingyenes bitcoint befektetés nélkül

  Az Index Cooperation, egy decentralizált autonóm szervezet DAOtöbb mint millió dolláros vagyonnal, nem működik tipikus vagyonkezelési platformként, de vezetői bíznak abban, hogy felveheti a versenyt a nagy nevekkel. A digitális eszközök közösségében a DAO-k olyan tagok tulajdonában lévő közösségek, amelyeknek nincs központosított vezetője.

  kriptokereskedelem kis léptékben mt4 bróker, akivel kriptoval kereskedhetek

  Jóllehet együttműködési jellegűek, a DAO-kat általában nem használják eszközkezelési környezetben. Az Index Coop hét kiválasztott közösségtaggal rendelkezik, akik az alap hosszú távú stratégiájának kidolgozásáért felelősek — mondta Judd. Számos különböző munkacsoport is foglalkozik a műveletekkel, beleértve a menedzsmentet, a marketinget és a mérnöki munkát.

  kriptokereskedő es seguro kap bitcoin készpénzt ingyen

  A Galaxy Digital az 1kx-szel összeállva vezette az előző 7,55 millió dolláros finanszírozási kört. Az új finanszírozási kör 0x kriptobefektetés a portfólió termékkínálatának kiterjesztése más, Ethereum virtuális gépekkel kompatibilis hálózatokra, például a Polygonra, mondta a DAO. A fellendülés abban is segít, hogy az Index Coop több speciális, teljes munkaidős alkalmazottat vegyen fel, és integrálja az Index termékeit a Tier 2 blokkláncokkal, mondta Judd.

  Decentraland és Sandbox. Judd alig várja, hogy az Index Coopot világszínvonalú vagyonkezelési platformként hozza létre.