BitcoinBázis | Bitcoin, Kriptovaluta és Blokklánc Hírek Minden Nap

Kriptobefektetések közzététele. Király Béla cikkei

Hogyan működik a Bitcoin?

Nemrég egy ausztrál állampolgár beszélt a hosszú távú kriptobefektetéseiről. Nguyen Loi, aki kriptopiaci rajongóként írja le magát, kijelentette, hogy nagyon fiatalon fektetett be Ethereumba és Bitcoinba.

kriptobefektetések közzététele

Loi tisztázza, hogy ez a passzív befektetés lehetővé tette számára, hogy megsokszorozza a pénzét, miután a tokenek a csúcsra érkeztek. A fiatal ausztrál arról beszél, hogyan változott meg az élete a kriptovaluták hatására, mennyi potenciális token van, és mindenekelőtt arról, hogy mit kriptobefektetések közzététele a piac jövőjétől.

Kriptobefektetések közzététele, amikor a Bitcoin felépül az értékének több mint 50 százalékának elvesztése után, Loi megmutatja, milyen csodálatos lehet a piac az egyes emberek gazdasága számára, ha tudják, hogyan tudják kihasználni azt.

kriptobefektetések közzététele

A fiatal ausztrál elmondja véleményét a kriptobefektetésekről Nguyen Loi nyíltan beszél a kriptobefektetésekről, jelezve, hogy a decentralizált kereskedésben van lehetőség. Egy interjúban Loi elmondta, hogy a kriptográfia a középiskola után került a figyelmébe.

kriptobefektetések közzététele

A fiatalember megtudta, hogy a Bitcoinnak dezinflációs rendszere van, és hiányzik belőle a kiváló infláció. A kripto-rajongó jelezte, hogy befektetései ban indultak, kihasználva a tokeneket támadó csökkenő trendet.

kriptobefektetések közzététele

A cél, amelyet Loi kriptobefektetéseivel elérni kívánt, az volt, hogy ne veszítse el megtakarításainak értékét, és így megszerezze az általa elért ingatlant. A kriptográfiai befektetések összeomlanak a Covid problémával Míg Nguyen Loi árad a kriptobefektetésekről, és arról, hogy ezek hogyan segítették neki saját otthonteremtését, nem szabad elhomályosulnia, hogy a decentralizált kereskedés összeomlott a es Covidproblémával.

kriptobefektetések közzététele

A virtuális piac első számú kriptovalutájaként a Bitcoin kikerült a kereskedésből. Loi jelzi, hogy néhány hónapba telt, mire felhalmozta ezt az összeget, de végül sikerült, a többi pedig már történelem.

kriptobefektetések közzététele

Loi trükkje a kriptobefektetések működéséhez az, hogy tulajdonrészeinek jó részét tokenben adta el, amikor ben megérkeztek az ATH-jához. Loinak kezdetben 1 dollárt kellett fizetnie, ami Bitcoin értéke volt néhány hónappal ezelőtt, XNUMX vége előtt.