manipuláció - belvarosibababolt.hu

Kriptomanipuláció nyeresége, A Portfolio és a kriptopénzek esete

2020-ban befektetendő kriptovaluta

Nagyjából egy kriptomanipuláció nyeresége bukkant fel Joe, a bitcoin bálna, aki a Twitteren arról írt, hogy a Binance kriptotőzsde hamis kereskedési volumennel kábítja az embereket. A híres bálna most ismét előkerült és azt állította, hogy a dolláros bitcoin ralit manipulálták.

Működési elvek A munka igazolása A kriptopénzek olyan hitelesítési rendszert használnak, mint a munka igazolása, hogy megvédjék őket az elektronikus hamisítványoktól. Az első kiadás óta többféle kriptovalutát fejlesztettek ki: a ben bevezetett bitcoinot. Néhány kivételtől eltekintve a kriptovaluták többségét úgy tervezték meg, hogy az új pénzegységek létrehozása fokozatos legyen, miközben többségük számára meghatározzák a pénzforgalom felső határát maximális mennyiségétamely végül forgalomban lesz. Ez a felső határ célja a nemesfémek hiányának és értékének utánzása és a hiperinfláció elkerülése. A tranzakciókat feltételezhetően manipulációmentes és sérthetetlen.

A Bitfinex ranglistája szerint Joe csak az elmúlt héten 68 millió dolláros forgalmat bonyolított. Szóval nem egy kispályás bitcoin kereskedőről beszélünk.

milyen kriptovaluta befektetés 2020

Manipuláció a láthatáron Amikor a bitcoin ára körülbelül dollár volt, a legnagyobb platformokon, mint például a BitMEX-en hamis megbízások tűntek fel. A hamis megbízás azt jelenti, hogy egy ideiglenes vagy szokatlanul nagy megbízást indítanak, amely megnöveli a piacot és rövid távon áremelkedést eredményez.

a kriptovalutákkal való kereskedés nyeresége

Joe szerint minden alkalommal, amikor a bitcoin ára fontos támogatási szintet ért el, nagy mennyiségű hamis megbízás jelent meg, ami tovább nyomta felfelé a piacot. Joe szerint a piac sohasem tanul. Persze ez nem jelenti azt, hogy a bitcoin rali megtorpanna, még akkor sem, ha az áremelkedés alapja csak manipuláció volt.

kriptoval kereskedés a krakenen

Viszont egy ilyen szintű növekedés hosszútávon nem tartható fenn. Valós áremelkedés bálnák nélkül A történelemben már többször láthattuk, hogy mind a visszaesések, mind pedig az emelkedések az elemzők várakozásaival ellentétben hosszabb ideig is eltartottak.

Legutóbbi két cikkük sarkallt arra, hogy bemutassam egy kis elemzéssel, hogyan próbálják azt a látszatot kelteni folyamatosan, mintha szó szerint semmi értelme nem volna az egész piac létének. Kezdjük talán a címadási gyakorlatukkal.

Ha a bálnák közbeavatkozása rásegít az emelkedésre, akkor ezt látva a magánbefektetők is beléphetnek a piacra és az már nem lesz manipulált rali. Szerinted honnan jön a pénz az őrült kriptomanipuláció nyeresége biztosításához?

Gibraltár szabályokat vezet be a kriptopiaci manipuláció leküzdésére

Úgy tűnik, hogy nem áramlik be elegendő fiat, a BTC árának felpumpálásához. A bitcoin ára a közelmúltban elérte a 9 dollárt is.

A 13 ÉVES KALMÁR-CZENKI NOÉMI ESZTER ÚGY TUDJA: NEKI CSAK BIOLÓGIAI ÉRTELEMBEN VAN APJA

Amíg viszont a BTC nem üti meg a 10 dollárt, addig korai lenne egy virágzó altcoin szezon kezdetét hirdetni.