A Legjobb Tőzsde Platform ben - A Legolcsóbb tőzsde platformok

Tőzsdei kereskedés

Tartalom

  • Jogállásuk szerint a tőzsdéket két csoportra lehet osztani: Az európai-kontinentális tőzsde közjogi jellegű, felügyeletet az állam gyakorol felette.
  • Kis befektetés bitcoinba
  • ERA Budapest,
  • A TakarékNetBróker prémium internetbank az ügyféligények maximális kielégítése céljából.

  Varga Zoltán az MTI-nek küldött kommentárjában közölte, a vezető részvények közül az OTP grafikonján a 11 ezer forintos ellenállási szintre, és a 10 forintos támaszra érdemes figyelni. A Mol árfolyama a forintos szintet nem tudta áttörni, támaszok és 3 ezer forintnál húzódnak. Hozzátette, a Richter jegyzése folytatta az útját felfelé, tőzsdei kereskedés áttörte a 7 ezer forintos szintet és forint közelébe ért, amely a következő rövid távú ellenállást jelenti, felette forintnál található hasonló szint.

  A Magyar Telekom árfolyama pedig a szelvényvágást követően a forintos zónában mozog. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 79,35 pontos, 0,18 százalékos csökkenéssel, 43 ,84 ponton zárt pénteken, a részvénypiac forgalma 18,8 milliárd forint volt.

  tőzsdei kereskedés

  A Mol 12 forinttal, 0,39 százalékkal forintra csökkent, 2,3 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára forinttal, 2,09 százalékkal 10 forintra esett, forgalmuk 13,1 milliárd forintot tett ki.

  tőzsdei kereskedés

  A Magyar Telekom árfolyama 1,0 forinttal, 0,26 százalékkal ,50 forintra erősödött, forgalma ,5 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama forinttal, 2,80 százalékkal forintra nőtt, a részvények forgalma 3,1 milliárd forintot ért el. A címlapfotó illusztráció.

  tőzsdei kereskedés